Блъсната на пешеходна пътека жена води борба със застрахователна компания повече

...
Блъсната на пешеходна пътека жена води борба със застрахователна компания повече
Коментари Харесай

Блъсната на пешеходна пътека жена осъди застрахователите

Блъсната на пешеходна пътека жена води борба със застрахователна компания повече от 2 години. Тя е съумяла да осъди застрахователите и да получи в пъти по-голяма сума по отношение на избраното от компанията обезщетение.

След злополуката Надежда Иванова  се възвръща от тежките контузии повече от месец в болница. По време на престоя си там тя стартира да получава позвънявания и визити от юристи. Всеки един от тях дава обещание да й помогне.

" Усъмних се в едно име и взех решение да ревизира по кое време е регистриран към адвокатската гилдия. Човекът ми обясняваше, че се занимава с такива каузи от 2 години, а беше регистриран едвам от 2 седмици ", описа Иванова.

Тя взема решение сама да си откри юрист. Осъжда шофьора, който я е блъснал, както и застрахователната компания, която й предлага обезщетение в размер от 25 000 лева. След 2 години и половина съдът присъжда като имуществени и неимуществени вреди общо 57 000 лева Въпреки всички контузии Иванова съумява да се пребори.

" Нямаш различен избор. Трябва да правиш рехабилитация, с цел да не останеш неработоспособен. Въпреки контузията още веднъж би трябвало да пресичаш тези пешеходни пътеки ", съобщи Иванова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР